Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Nebezpečná závislost / Trouble in Suburbia (2021)(CZ)[WebRip][720p] = CSFD 50% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

     Nebezpečná závislost / Trouble in Suburbia (2021)(CZ)[WebRip][720p] = CSFD 50% Názov: Nebezpečná závislost / Trouble in Suburbia (2021)(CZ)[WebRip][720p] = CSFD 50% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:1.7 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-04-09 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner:Thriller Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk: CZ 2,0
    Titulky: nie
    https://www.csfd.cz/film/1104378-nebezpecna-zavislost/
    https://www.imdb.com/title/tt14758576
    Thriller
    Kanada, 2021



    Inspirováno skutečnými událostmi. Charlie je mladá dívka, která zrovna nastupuje do nové školy Bridgemond High. Z minulé školy byla vyloučena kvůli alkoholu a drogám. Prodělala léčení a už rok se ničeho nedotkla. Chodí stále jednou týdně na terapie. Charlie žije pouze s matkou, její rodiče se rozvedli. Matka je hodná, snaží se ze všech sil, aby její dcera byla šťastná. Nemají moc peněz, navíc otec nechce platit alimenty. Matka si vroucně přeje, aby se její dcera se závislosti úplně vyléčila. Charlie je velmi senzitivní, sebemenší těžkosti ji sráží na kolena. Andrew Fell je školní poradce v nové škole, slíbí matce, že na její dceru dohlédne. Charlie se v nové škole líbí, seznamuje se s Mattem a ten jí nabídne možnost účasti ve školním robotickém kroužku. Záhy do školy začnou prosakovat zprávy o tom, že Charlie byla z předchozí školy vyloučena, kvůli závislosti na drogách. Lexi je spolužačka, která také chodí do robotického kroužku a brzy začne Charlie psychicky deptat. Večer pořádá kroužek večírek, ale Charlie je domluvena se svým otcem na společné večeři. Má otce ráda, trápí ji však jeho nespolehlivost. Na večeři se těší, ale otec se najednou neozývá. Charlie jde tedy na večírek, kde neodolá nabídce marihuany. Brad, další spolužák, jí vysvětluje, že jde o syntetické konopí K2 a užívání je naprosto bezpečné a legální. Charlie v obchodě zjistí, že K2 je volně na prodej a jeden balíček si zakoupí. Matka pojme podezření, že dcera opět jede v drogách, její oblečení je cítit kouřem. Podezření brzy potvrdí školní poradce Andrew, který na síti uviděl fotky z večírku. Charlie se po marihuaně udělá velmi zle, dostává panickou ataku a sotva dojde domů. Druhý den si však opět zakoupí další balíček K2. Poradce informuje matku, že její dcera má absence ve škole. Matka objeví v odpadkovém koši balíček syntetické drogy. Charlie se na matku vzteká, když se jí snaží domluvit a vykoleduje si domácí vězení. Ve škole začíná atmosféra houstnout. Školní poradce doprovází své výchovné domluvy nevhodnými sexuálními doteky. Charlie je ze všeho stále více deprimovaná a kupuje si v obchodě několik balíčků K2. V průjezdě se zfetuje a domů ji přivede až její kamarád Matt, který ji našel téměř v bezvědomí...


       
       









    Filmy CZ/SK dabing









    Threadt, doboska, H3ydr1ch,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.277 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 08:51
    sql

    TOPlist